I LOVE SUNDAY MORNING

Sunday morning smoothie; en salig blanding av Pukka clean greens, Lecithin, Aktivated Barley, Rice Bran Solubles, banan, frosne bringebær, eplejucie, Happy Perilla Special Okinawa Omega 3+6+9 og Goji bær.

Søndag morgen er den beste morgenen i hele uka! Å stå opp tidlig denne dagen gjør meg ingenting, jeg elsker å tasse ned i stua med Liam, tenne stearinlys, lage en smoothie og bare nyte stillheten.  Det er fremdeles litt mørkt ute og jeg kan høre regnet som slår mot taket i vinterhagen. Det er deilig å krype opp i sofaen med minsten, se på barne-tv og lese litt avis. Fantastisk start på dagen.

Jeg har en bok jeg lever litt etter, og den heter «A year of living your yoga» – den gir deg daglige øvelser som er med på å forme livet ditt. Om du praktiserer yoga eller ei så tror jeg man kan finne litt livsfilosofi i disse fine dagssitatene. Om 30.oktober står det:

«Yoga is a practice of observation and faith» – Living your yoga: When you practice your asana today, have faith that you know what to do and how to do it. Observe your thoughts as they arise, without judging them.

Ønsker deg en nydelig søndag!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til I LOVE SUNDAY MORNING

 1. polliani sier:

  ååå så deilig.. ha en flott dag kjære du ❤ vi har også hatt liknende søndag, og de rosa rosene står på spisestuen vår. kaffe til uka?

 2. Christina Danielsen sier:

  En fantastisk søndag til deg også .

 3. Sara sier:

  Veldig inspirerende blogg! Takk! Jeg er gravid for første gang, og har nettopp boken din yoga for gravide- men jeg lurer på et litt overfladisk spørsmål..hvordan farger du håret ditt under graviditeten? Jeg har lik hårfarge som deg,men har ikke turt å farge det siden jeg fant ut jeg var gravid..tips? 😀

  • Takk for hyggelig hilsen Sara og gratulerer så mye med graviditeten. Så utrolig hyggelig å høre at du har kjøpt boka, håper den kan være til hjelp og nytte for deg. Jeg jobber med dvd’en som hører til boka nå så forhåpentligvis kan du bruke den også hvis du ønsker før du skal føde. Så var det hår; Jeg har ikke forandret rutinene på farging av hår til tross for at jeg er gravid, men jeg har oppdaget de to siste graviditetene mine at håret blir mye mørkere, så frisøren min har justert litt på fargen hun bruker. Er du redd for hva fargene du evt bruker inneholder ville jeg snakket med frisøren din først. Lykke til videre med graviditeten! Hilsen Vibeke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s