The Enamellist By Camilla PrytzJeg og Unni Askeland...(bildet er tatt av Morten Hegseth, VG)

I kveld har jeg vært en liten tur innom lanseringen av den nye smykkekolleksjonen til Camilla Prytz. Jeg har kjent Camilla i mange år og vi deler en felles lidenskap; nemlig yoga. Camilla er en av Norges aller flinkeste smykkedesignere og har gjort så utrolig stor suksess med sin glasskunst…jeg husker godt lanseringen av de små glass-fiskene, og jeg bruker glass-korset jeg kjøpte for 8-9 år siden fremdeles…

Det er så utrolig gøy å følge Camilla og alt hun gjør, og nå har hun laget en ny, anderledes men HELT fantastisk kolleksjon med emalje-smykker. Jeg fikk umiddelbart masse minner fra barndommen og det er kanskje ikke så rart, for dette er det Camilla sier om den nye kolleksjonen sin:
«JEG BLIR 40 ÅR, OG I DEN FORBINDELSE HAR JEG OPPFYLT EN GAMMEL DRØM- Å LAGE EMALJE! MIDT I HJERTET AV OSLO FANT JEG OPRO, ET NYDELIG VERKSTED SOM IKKE HAR FALT FOR FRISTELSEN TIL Å LEGGE PRODUKSJONEN SIN TIL UTLANDET. DE HÅNDLAGER ORDENSMEDALJENE TIL DET KONGELIGE NORSKE SLOTT, OG DE FINE EMALJEHJERTENE VI HUSKER FRA BARNDOMMEN. JEG ØNSKET Å LAGE EN 100% NORSK PRODUKSJON, FOR Å SETTE FOKUS PÅ AT EMALJE ER EN GAMMEL HÅNDVERKSTRADISJON SOM KOMMER TIL Å DØ UT. ALLE STANSER, SØLV OG EMALJE ER HÅNDLAGET I OSLO PÅ DEN GAMMELDAGSE MÅTEN. JEG HAR DESIGNET EN SMYKKEKOLLEKSJON INSPIRERT AV HIPPIETIDEN OG MIN EGEN BARNDOM PÅ 70TALLET. JEG HAR HATT EMALJE LITT I BLODET HELE LIVET. MIN OLDEFAR EILER HAGERUP KROG PRYTZ VAR GULLSMED OG JURIST I TOSTRUP GULLSMED, SOM SKAPTE NORSK EMALJEEVENTYR OG HISTORIE MED KJENTE NAVN SOM GRETE PRYTZ KITTELSEN, JACOB PRYTZ OG TOROLF PRYTZ.»

Må også får berømme Knut Bry, stylist Linda Sande og frisør og make-up artist Agnes Guldbransen for FANTASTISKE bilder som de har gjort med Camilla og kolleksjonen…WOW!!!!

Smykkene selges eksklusivt på DogA til og med 31.desember 2011….mange av disse står øverst på min ønskeliste til jul!!..hint hint….

Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

5 svar til The Enamellist By Camilla Prytz

 1. Christina Danielsen sier:

  Nydelige smykker – beautiful Lady !

 2. Fantastiske bilder av Camilla 🙂

 3. Line sier:

  Fantastiske smykker av ei fantastisk dame! Flere av disse står på min ønskeliste også 😉 Har forresten laget et større intervju med henne som kommer i helgemagasinet til Fædrelandsvennen neste helg. Hun har jo tross alt gjort sørlending av seg nå! ha en nydelig helg.

 4. LOVE it!! Nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul også ; )

 5. Aisha sier:

  This is a great site.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s