Forbered brunfargen til sommeren

Bli brun og fin uten sol:-)

Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er på tide å forberede kroppen på det som er i vente. Betakaroten er særlig kjent for å gi en jevnere, dypere og mer varig brunfarge. Ved å ta en daglig dose av Purely carrot vil du tilføre kroppen verdifulle karotenoider, bla betakaroten og alfakaroten, som er svært viktig næring for hele kroppen – fra celler til vitale organer, muskler og ledd, men du vil også beskytte huden og gi huden en flott og naturlig brunfarge. Årsaken til det er at betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter.

Jeg blander Purely carrots i en shake jeg drikker hver morgen(blander med lecithin, omega 3,6 og 9, goji juice og eplejuice) men det enkleste er å bare blande 1 toppet teskje med vann eller juice og drikke det to ganger daglig. Aller helst på tom mage for best mulig opptak.

Da er det bare å vente på sol, sommer og bikinisesong:-)

Dette innlegget ble publisert i Skjønnhet, Supermat og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Forbered brunfargen til sommeren

 1. trude sier:

  Hei Vibeke! Kom tilfeldigvis over bloggen din, og her var det mye inspirerende lesning. Artig at jeg nettopp var i kontakt med puroyoga for å høre om muligheter for å bli med på gravidyoga. Er nå 4 mnd på vei (førstegangsgravid) og forløpig i superform! Har et spm, har du tips til butikker i Oslo med fine, freshe mammaklær hvor prisen heller ikke er i det øverste prissjiktet?

 2. dette skal prøves, jeg har aldri i mitt liv blitt brun, Super hvit i huden, og får sol eksem. Kanskje dette hjelper på eksemen også 🙂
  Takk for tipset.

 3. Jannicke Bråthen sier:

  Hei! Super blogg med mange flotte tips:) Har ikke mye erfaring med betakaroten,men noen sier at man blir så gul i huden av det? Hva slags erfaring har du med dette?
  Jannicke.

 4. CamillaW sier:

  Hvor får du kjøpt denne? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s