3 mnd..

20120520-232956.jpg
Utrolig hvor fort tiden går..i dag er min lille India Leona 3 mnd! Helt sprøtt å tenke på, syns ikke det er lenge siden jeg kom hjem fra sykehuset jeg! Det har vært tre hektiske, fine, litt tøffe og slitsomme, men aller mest helt fantastiske måneder og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Dette innlegget ble publisert i Baby. Bokmerk permalenken.

6 svar til 3 mnd..

 1. 🙂 så utrolig nydelig hun er – a real Beauty , like her mother 🙂

 2. Kristin sier:

  For ei fin lita jente, du er heldig! Gleder meg til min lille baby kommer..lurer på hvordan det blir å gå fra ett barn til to? Tips mottas med takk:)

  • Hei Kristin! Så spennende at du venter nummer to! Regner med du er forberedt på at det kam bli ganske hektisk!?..det er jo en overgang fra ett til to barn(for å ikke snakke om fra to til tre, he he). Vanskelig å gi noen konkrete tips egentlig, men husk å bruke litt ekstra tid på størstemann selv om du blir opptatt med en baby. Da tror jeg man kan unngå den værste sjalusien. Husk også å ta vare på deg selv når du har to. Innlegg om mine tips til en god barselperiode kommer snart på bloggen;-)) Lykke til! Hilsen Vibeke

   • Kristin sier:

    Håper og tror at barseltiden med neste blir bedre enn den forrige selv om jeg har ei lita ei i tillegg denne gangen:) Føler meg roligere og mer forberedt denne gangen, så får vi se om det blir slik! Ser frem til flere råd på bloggen 🙂

 3. Nina sier:

  Hei Vibeke, jeg er gravid – kun noen uker på vei og lurer på om du kan gi noen kostholds råd i forbindelse med graviditet. Gjerne tips til trening for en utrent gravid kropp også:-)

  Ha en fin dag:-)

  nina

  • Hei Nina!
   Gratulerer med gravididteten! Så hyggelig! Når det gjelder kosthold så har jeg skrevet litt om det da jeg var gravid, så hvis du går litt tilbake i innleggene mine så vil du finne det. Når det gjelder trening så vil jeg jo gjerne anbefale både boka og dvd’en som jeg har laget som heter Yoga for gravide. Dette er den beste treningen du kan gjøre under svangerskapet og den vil hjelpe deg til å forberede deg til fødselen også.
   Lykke til videre!
   Vibeke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s