Bilen er stjålet!!!

20120628-125148.jpg
Kan du tenke deg noe værre enn å komme ut foran garasjen din og oppdage at bilen din er borte!?? Og i samme øyeblikk skjønne at noen har vært inne i gangen i huset ditt og funnet nøkkelen!?..mens du lå og sov!! Skikkelig skrekk-scenario og akkurat det opplevde vi i dag!

Det er samboeren min sin bursdag og dagen startet så fint med at jeg og barna sang bursdagssang og serverte han kake, kaffe, lys, roser og presang på senga! Jeg rushet etter hvert ut av huset for å rekke bussen, men skulle bare hente noe i bilen. Løper ned bakken fra huset til garasjen og oppdager at bilen er borte! Først trodde jeg noen køddet og kikket meg rundt, men neida, bilen var faktisk borte!

Jeg står da med den ene nøkkelen i hånda og vet at den andre nøkkelen ligger i veska mi inne. Det betyr at de faktisk har vært inne og funnet nøkkelen. Kjenner jeg blir fysisk kvalm av å tenke på at noen har vært inne i huset mens vi og barna lå og sov. Forferdelig ekkelt altså. Kommer så på at jeg hørte en bil kjøre fort avgårde mens jeg ammet i 4.30-tiden og det jeg trodde var avisbudet var helt sikkert tyvene.

Vel, etter litt kaotisk stemning er det jo bare å erkjenne at det er en materialistisk ting og at alt ordner seg med forsikring etc. Jeg er faktisk like bekymret over min lille Liam som har hatt omgangssyke og diaré i noen dager og som sliter med å få i seg mat og drikke. Nå koser vi oss med sofa og film og tar dagen til hjelp. Livet er jammen meg uforutsigbart, man vet aldri hva dagen bringer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

7 svar til Bilen er stjålet!!!

 1. Stakkars deg , dere . forferdelig følelse det å vite at noen var i huset , mens man lå og sov. Håper alt ordner seg raskt og hendelsen kan glemmes 🙂

 2. Stine sier:

  Huff så ekkelt! Bra du allerede klarer å holde riktig fokus, men likevel…guffent!

  Ønsker dere en fin dag tross alt!!

 3. navigere sier:

  Guffent at de var inne i huset mens dere også var der!

 4. Uææææ så ekkelt!
  Men her i Spania hvor jeg bor hører jeg støtt og stadig om akkurat det der. Mange som våkner opp og finner ut at bil, penger, vesker, pc osv er blitt borte i løpet av natten.
  Enda verre er det med de som faktisk blir gasset (de stikker rør enten via AC, eller inn i vinduet) på natten, og våkner gode 12 timer senere og finner ut at så å si hele huset er blitt stjålet.

  Godt alt er bra med dere da…
  God helg!

 5. linda :) sier:

  Huff så utrolig ekkelt…!!!! Hvordan kom de seg inn i huset for å finne nøkklene da? Håper alt ordner seg, men en vemmelig opplevelse!
  Håper helgen blir fin 🙂

 6. Kristin sier:

  Noe så utrolig skremmende! Kan ikke forestille meg den følelsen du måtte ha da du skjønte hva som hadde skjedd! Du får ha fokus på de gode opplevelsene i livet ditt, og ikke la dette ødeleggge for dere. God helg 🙂

 7. Så forferdelig kjedelig! Bra det ordner seg med forsikring..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s