Bikini-time

20120629-093342.jpg

20120629-093419.jpg

20120629-093353.jpg

20120629-093412.jpg

20120629-093403.jpg
Som en lett motvekt til gårsdagens hendelse; fra bil til bikini;-) Jeg overdriver ikke når jeg sier at dagen i går ble lett kaotisk. Politi, forsikringsselskap og en del bekymring, det toppet seg med en tur til legevakten for å sjekke Liam som ikke hadde spist eller drukket på 3 dager. Gleden ble stor da min lille bikini-leveranse stod på døra, det fikk meg i alle fall til å tenke på noe annet; nemlig ferie, sol og avslapping.

Før hver ferie pleier jeg å ta et lite bikini-raid. Jeg elsker spesielt brasilianske bikinier og er superfornøyd med å ha funnet nettsiden www.portobr.net. Norsk firma som har de fineste og kuleste bikiniene! Hadde bestilt noen i turkis og blått også, men de var utsolgt..skjønner godt at de har fått ben å gå på, fresheste fargene på en solbrun kropp!! Blir nok en liten extra-leveranse utpå sommeren også ja;-))

Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

4 svar til Bikini-time

  1. Britt sier:

    Veldig, veldig fine bikinier!!! Kan du si litt om hvordan de er i størrelsen?

    • Hei Britt! Jeg har dessverre ikke rukket å prøve de enda, men jeg har kjøpt alle i str M siden det står på siden at de kan være litt små i størrelsen. Inne på siden der står det mål etc så jeg målte bryst og hofter og tok den størrelsen som ble anbefalt. God sommer!

  2. Bebe sier:

    Ja de var så stilige… Men er det litt «padding» i puppen her… Må nesten ha det jeg skjønner du 🙂 Anyway, håper du får maaange fine soltimer i disse bikiniene… 😉

  3. 🙂 Helt nydelige bikinier – nyt sommeren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s