Essential fluid

Essentially4Dere som følger meg og bloggen min vet at jeg er en ivrig «juicer» og alt jeg ofte lager juicer selv. I går kveld var jeg så heldig å få en pose full av juicer levert på døra av Essentially. «Norway’s first line of nourishing cold pressed juice cleanses and supplements offering different levels of intensity.»

Essentially3Jeg møtte Sandra som har startet dette allerede for et år siden og hadde egentlig lyst til å kaste meg på en detox-kur da, men siden jeg ammet på det tidspunktet fant jeg ut at det var greit å vente. Har ikke tenkt å gå på noen kur nå heller, men jeg er veldig glad for å få lov til å teste ut disse juicene….kanskje blir jeg fristet til å gjøre en liten vårrens:-)

Essentially1Dette er noen av juicene de har:   100 % raw, fresh pressed juice! No additives, no preservatives, no pasteurization and no filters! og denne er min favoritt:

Essentially2

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Økologi, Juice og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Essential fluid

  1. Disse så fristene ut 🙂 har vært inne på siden dems og skal bestille 🙂
    Jeg er kankje litt frekk, men har ikke tilfeldighvis fått en kupongkode å dele med dine følgere ?
    Mvh Nina

  2. Lisette sier:

    Så interessant lesing nedenfor om YOGA. Jeg har vært instruktør til gruppetimer i 13 år, og kjenner at kroppen er sliten av high pulse treninger. Og det stykket nedenfor fikk meg virkelig til og tenke over at yoga er noe jeg bør praktisere igjen. Jeg likte det svært godt da jeg gikk på disse timene, men sliter med og «slappe» av og konsentrere meg om pusten, da jeg er vandt med «energiske timer» som jeg instruerer selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s