READY FOR NORDIC YOGA GAMES

Nå er yogakofferten pakket og jeg er klar for en hel helg med yoga i Gøteborg. Nordic Yoga Games starter i morgen og Run & Relax skal være representert og vi skal sjekke ut det svenske yogamarkedet! Spennende!  I tillegg til å selge klær og  ta masse yogatimer skal jeg pleie kropp og ansikt og nyte to netter på hotell.

Yogakoffert5

 Yogamatte fra Manduka, øyepute fra Barefoot, yoga-bh i hvitt, yogagenser i plum og yogatights i sort fra Run & Relax (of course:-)), oil infusion fra Amazing Space og The Konjac Sponge. 

Yogakoffert6

Oil Infusion fra Amazing Space er en av mine favoritter og jeg bruker den både på kroppen og i ansiktet, i tillegg til at jeg putter noen dråper i drikkevannet mitt. God smøring både på innsiden og utsiden:-)

Yogakoffert7

Denne deilige rensesvampen fra The Konjac Sponge er super deilig å bruke istedet for masse andre renseprodukter, spesielt når man er på reise. Svampen er 100% naturlig og ren og renser veldig godt. 

Yogakoffert1Yoga døgnet rundt krever noen antrekk så her er andre del:-) Dip-dye yogatights i seabreeze blue, yoga hoodie i lys grå melert og yoga-bh i light blue fra Run & Relax, ansiktsolje fra Pai, body oil fra Pangea Organics og Beauty Sleep Mask fra Amazing Spaze.

Yogakoffert2

Jeg blitt lett avhengig av noen spesielle produkter og denne ansiktsmasken fra Amazing Space er den beste jeg har brukt ever. Føler jeg våkner opp med nytt ansikt hver gang jeg bruker den:-) 

Yogakoffert3

Jeg har nesten sluttet å bruke body lotion etter at jeg begynte å teste ut body oils. Jeg elsker lukten av ginger og lemongrass så denne kroppsoljen fra Pangea Organics treffer meg rett i hjertet. Økologisk og veldig bra for anspente muskler…perfekt for min yogakropp med andre ord.

Yogakoffert4

Addicted er det eneste jeg kan si om denne oljen fra Pai! Har brukt den i hele vinter og den har virkelig gjort underverker for tørr vinterhud. 

Jepp, kommer jeg ikke hjem med glødende myk hud, myk kropp og et mykt sinn på søndag så vet ikke jeg…

Dette innlegget ble publisert i Økologi, Reise, Run & Relax, Skjønnhet, Yoga og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til READY FOR NORDIC YOGA GAMES

  1. 🙂 Riktig god tur – kos deg masse 🙂

  2. Camilla sier:

    Heldig og herlig, kos deg big time!
    Appleyoga er der fra London, hils fra meg hvis du joiner Katy en time;=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s