INSPIRED!

Jeg er i fullstendig ekstase etter min yoga-weekend i Gøteborg, det har vært en fantastisk helg på alle måter og jeg kjenner at jeg er så inspirert at jeg kan sprekke. I LOVE YOGA og vet at jeg skal yoge resten av livet…i en eller annen form….


YG dag 31Hadde en super kul yoga power time med Johanna Andersson, som er en av sveriges mest kjente yoga-instruktører…for en energi! 

YG dag 32Endelig fikk jeg utforsket en del stillinger jeg vanligvis ikke gjør i min praksis:-)

YG dag 33 YG dag 34

ISHTA YOGA med Ulrica Norberg ble en stor opplevelse for meg, det var en time og en yogaform som traff meg midt i hjertet..og ja, du ser riktig, jeg gråter faktisk på bildet under her…jeg var helt satt ut og fullstendig overveldet av denne fantastiske damen og instruktøren.
YG dag 35 YG dag 36

Johanna elsket Run & Relax!…hoodie-girls:-)

YG dag 37

Vel, håper du har blitt litt inspirert av å se disse bildene fra Yoga Games i Gøteborg, er du en ivrig yogi kan dette anbefales på det sterkeste. Jeg har masse jeg har lyst til å dele etter denne weekenden, så jeg håper at tiden min strekker til til å legge ut flere innlegg etter hvert.. 

OM, Vibeke

Dette innlegget ble publisert i Reise, Run & Relax, Yoga og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til INSPIRED!

  1. Dette må jeg høre mer om 🙂 🙂 🙂

  2. Linn sier:

    Har prøvd yoga før uten å like det noe særlig, men etter å ha lest de siste innleggene får jeg lyst til å prøve det igjen 🙂 Men du..du burde ordne deg en ny header der du har på deg klær fra run og relax? 🙂

  3. Lisette sier:

    Hei Vibeke, først og fremst så vil jeg si at jeg elsker bloggen din, og ser tvers igjennom deg at du er en god jente! Jeg lurer på om du kan skrive enda mer og yoga hvorfor dette er så på treningsform, hvor ofte en bør praktisere yoga for og merke forskjell på sinn og kropp? Jeg har fått to barn, og har vært treningsinstrukør i flere år, men kjenner at kroppen trenger en annen type form for trening en periode. Har enda ikke fått kommet meg i gang enda…da jeg skulle starte med yoga i vinter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s